Fotoalbum
Gastenboek
Links
Contact informatie
Prijswinnaars
Opzoek naar Deejays
Geschiedenis
Hoe is het begonnen?
Nieuwsbrief
Contact met de Studio

06-27403232


welkom
Wij zijn een muziekzender met voornamelijk Nederlandstalige met hier en daar wat anderstalige muziek. Wij staan voornamelijk voor gezelligheid en voor onze luisteraar, de luisteraar staat bij ons centraal.

Verzoekjes zijn van harte welkom via onze verzoek button. Overdag kan dit via de jukebox en s` avonds vanaf 19:00 via het formulier. Het verzoekje komt dan terecht bij de desbetreffende DJ die deze avond draait!

Natuurlijk vinden wij het leuk als u lid van ons wordt, dit kan via de functie registreer rechtsboven op onze website.

Wij wensen u veel plezier bij MonteCarloRadio!
vandaag 11 december 2017 op M.C.R. | Sharona
Een nieuwe werkweek gaat weer van start en op deze maandag kunt u heerlijk bijkomen met het programma van Sharona. Zij draait voor uw de allerlekkerste muziek en uw verzoekjes af

00:00 - 19:00: Non-stop DJ Sam *Playlist*
19:00 - 21:00: Sharona *Blue Monday*
21:00 - 00:00: Non-stop DJ Sam *Playlist*

Wij wensen u veel luisterplezier op MonteCarloRadio en een fijne maandag!

M.C.R | Programmering | Week 50
Maandag: Sharona
Dinsdag: José
Woensdag: Jordy
Donderdag: Henny
Vrijdag: Francesco
Zaterdag: José
Zondag: Kevin Scholten

Wij wensen u heel veel plezier!
M.C.R. | Interviews | Week 50
Deze week hebben we op vrijdag 15 december 2017 een interview met niemand minder dan Frank Verkooyen! Luister gezellig mee naar MonteCarloRadio.nl
M.C.R. | M.C.R. Hittip | Week 50
De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog een veel geboekte zanger bij cafés, sportclubs en campings maar ook zingt de ras entertainer veel op bruiloften & verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten.

Rik Hoogland heeft een zeer gevarieerd en samengesteld repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits.

In de loop der jaren heeft Rik Hoogland ook diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met vriend en collega Danny Temming ‘Utreg me Kluppie’, deze single is nog veel te horen in en rond het stadion De Galgenwaard van zijn cluppie ‘FC Utreg’.

Begin dit jaar bracht Rik de single ‘Als een meisje moeder wordt’ van André Hazes uit op single, een liedje wat hij al jaren lang zingt tijdens zijn optredens in het land en plaatste op een eerder uitgebracht album.

Zo aan het einde van het jaar 2017 komt Rik Hoogland met een nieuwe single met de titel ‘De nacht van mijn leven’. Deze single werd ooit uitgebracht als een wals maar is door producer Frank Verkooyen omgetoverd tot een dikke feest hit die we zeker veel zullen gaan horen in de kroegen en discotheken.

De single is opgenomen in ‘The Boom Studio’ van Frank in Breda en uitgebracht onder het label ‘Double You Music’. Bij de single is door ‘Wescur’ een bijbehorende videoclip gemaakt die is opgenomen tijdens één van de VIP feesten die Rik zelf organiseert in Van de Valk Vianen.

De single is vanaf nu te downloaden bij Zazell, DownloadMusic
Maar ook te vinden bij HitsNL 

   

Vandaag zijn er jammer genoeg
geen leden jarig.
binkie
patricia
Sandra


Rik Hoogland - De nacht van mijn leven
@montecarloradio
(c)2015 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van Montecarloradio.nl - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van Montecarloradio.nl