Fotoalbum
Gastenboek
Links
Geschiedenis
Hoe is het begonnen?
Contact met de Studio

06-27403232


welkom
Het doek valt na 9 jaar voor MonteCarloRadio
Via dit bericht willen wij iedereen meedelen dat per 30 juni 2019 officieel het doek valt voor MonteCarloRadio. Wij hebben de afgelopen 9 jaar met veel liefde en plezier gedraaid en genoten van de luisteraars en het neerzetten van leuke programma`s. Op 30 juni 2019 zal de laatste uitzending zijn, hoe wij dit gaan organiseren is nog niet bekend. Wij danken de luisteraars, medewerkers en oud medewerkers voor de gezelligheid en de inzet en wie weet tot ziens! Geniet nog even mee tot 30 juni 2019 van MonteCarloRadio!
vandaag 25 mei 2019 op M.C.R. | Non-stop
Vandaag is het zaterdag en draaien wij een gevarieerde non-stop. U kunt via de button verzoek een leuk plaatje toevoegen aan de non-stop via de playlist. Morgen is er weer een live programma op MonteCarloRadio!

00:00 - 19:00: Non-stop Radio DJ
19:00 - 00:00: Non-stop Radio DJ

Wij wensen u veel luisterplezier bij de non-stop op MonteCarloRadio.

M.C.R | Programmering | Week 21
Dit is de programmering van deze week. De programmering kan altijd afwijken, dit wordt dan vermeldt op onze website!

Maandag: José
Dinsdag: Non-Stop
Woensdag: Kevin Scholten
Donderdag: Henny
Vrijdag: Otto
Zaterdag: Non-Stop
Zondag; Kevin Scholten / José

Wij wensen u veel plezier bij de programma's van MonteCarloRadio!
M.C.R | M.C.R. Hittip | Week 21
ROTTERDAM • Me vader zei het al: “nie zeiken, nie zeuren, soms mot je iets laten, soms mot ’t gebeuren”. Kortom, het leven is veel leuker zonder gezeik! Ja toch, nietan, ech wel! Zwaar op z’n Rotterdams dus, en dan weet je meteen dat je te maken hebt met Arie, Rocco en Gilles oftewel De Wannebiezz (dubbel-n / dubbel-z)! Op één na afkomstig uit een echte Rotterdamse volksbuurt, eigenlijk slechts een podium act, maar wel uitgroeiend tot dé vrolijkste buitenbeentjes uit de Nederlandstalige hoek. In 2012 lieten ze voor het eerst van zich horen met de singles ‘Het Zal Me Een Worst Wezen’ en ‘Kangoeroe eiland’. Of je vermaakt je ermee of je vindt het maar niks, ’t is maar net hoe je erin staat en of je open staat voor een dergelijk gezelschap. ‘Ech Wel’, is hun nieuwste single en hun zeventiende alweer naast de albums ‘De Best Of (Tot Nu Toe Dan)’ en ‘De Best Van De Rest’. Een pakkende muzikaal Spaans getinte vrolijkmaker die erg snel in je hoofd gaat zitten! De luchtige maar leuk geformuleerde tekst, bevat weldegelijk een serieus te kraken nootje, en uiteraard wordt het gebracht met de gebruikelijke Rotterdamse inslag. 

   


Linda

Linda
Hartelijk gefeliciteerd!!!
Namens het hele Team van
MonteCarloRadio.nl

twentes
Daley
Linda


De Wannebiezz - Ech wel
@montecarloradio
(c)2015 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van Montecarloradio.nl - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van Montecarloradio.nl