Fotoalbum
Gastenboek
Links
Contact informatie
Opzoek naar Deejays
Geschiedenis
Hoe is het begonnen?
Nieuwsbrief
Contact met de Studio

06-27403232


welkom
Wij zijn een muziekzender met voornamelijk Nederlandstalige met hier en daar wat anderstalige muziek. Wij staan voornamelijk voor gezelligheid en voor onze luisteraar, de luisteraar staat bij ons centraal.

Verzoekjes zijn van harte welkom via onze verzoek button. Overdag kan dit via de jukebox en s` avonds vanaf 19:00 via het formulier. Het verzoekje komt dan terecht bij de desbetreffende DJ die deze avond draait!

Natuurlijk vinden wij het leuk als u lid van ons wordt, dit kan via de functie registreer rechtsboven op onze website.

Wij wensen u veel plezier bij MonteCarloRadio!
vandaag 13 november 2018 op M.C.R. | Non-Stop
Het is dinsdag en vandaag draaien wij een non-stop programma op MonteCarloRadio. U kunt via de verzoekbox een plaatje aanvragen die dan gelijk aan de non-stop wordt toegevoegd. Morgen is er weer een live programma!

00:00 - 19:00: Non-stop DJ Sam
19:00 - 00:00: Non-stop DJ Sam

Wij wensen u veel plezier bij de non-stop op MonteCarloRadio!

M.C.R | Programmering | Week 46
De hele week staat er een programmering voor u klaar bij MonteCarloRadio. Bij eventuele wijzigingen wordt dit dan ook vermeld op de website.

Maandag : José
Dinsdag : Non-Stop
Woensdag : Kevin Scholten
Donderdag : Henny
Vrijdag : DJ Otto
Zaterdag : Non-Stop
Zondag : Kevin Scholten / José

Wij wensen u heel veel plezier bij MonteCarloRadio
M.C.R | M.C.R. Hittip | Week 46
Met zijn nieuwe single brengt zanger John West op ludieke wijze een belangrijke boodschap. Nee Ik Rij Niet (Want Ik Wil Drinken) is een minstens zo aanstekelijke nieuwe variant op de klassieker Glaasje Op, Laat je Rijden van Sjakie Schram, en helemaal van deze tijd.

Even vooropgesteld
Even vooropgesteld: West wil absoluut niet met het bestraffende vingertje wijzen. De Haagse volkszanger is zelf ook niet vies van een glaasje, maar weet tegelijk dat een avondje drinken en zelf naar huis rijden een slechte combinatie is.

250 optredens
“Per jaar treed ik zo’n 250 keer op in diverse locaties”, zegt hij. “Daar zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij. Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid, met als gevolg dat er nog te veel verkeersdoden vallen door beschonken bestuurders.”

Rene Karst
Samen met collega René Karst besloot West van dat gegeven een liedje te maken. Nee Ik Rij Niet (Want Ik Wil Drinken) is een onvervalste stamper waarbij het onmogelijk is stil te blijven zitten. Perfect voor in de kroeg! John West zingt over zijn eigen gezellige avonden in het café, met een goede afloop voor iedereen, want laten we eerlijk zijn: dát zijn pas de beste avonden…

Sinds Hagenaar John West in 2006 de microfoon oppakte, groeide hij uit tot een gevestigde naam in de Nederlandstalige muziek. Hij brak in 2010 door met zijn hit Jouw Blik en heeft inmiddels vier albums op zijn naam staan. Hij was een van de sterren in het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen, scoorde miljoenen views op YouTube met zijn samenwerkingen met Lange Frans, nam in 2017 maar liefst twee Buma NL Awards in ontvangst en zijn hit Zwart Wit was vorig jaar de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. 

   

Vandaag zijn er jammer genoeg
geen leden jarig.
Linda
Marion
jo-ann


John West - Nee ik rij niet.... Ik wil drinken
@montecarloradio
(c)2015 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van Montecarloradio.nl - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van Montecarloradio.nl